Het af tellen is begonnen, gaat snel he,foets weg 2012 en het verschijnt weer op televisie en in bladen de goede voornemens voor 2013 !

Eerlijk gezegd ben ik in ieder geval elk jaar het hele jaar door bezig dingen anders aan te pakken of het nu om mijn gewicht gaat,het bewegen,mensen weer toe te laten in mijn leven of juist door met andere te spreken een andere kijk te werpen op sommige onderwerpen. Vriendelijk te zijn tegen de mede mens, of juist ook eens NEE te zeggen. En zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen. Zelf noem ik het groeien en leren in en van het leven, veranderingen wendingen die ik als ik wil/kan toelaat en ermee aan de slag kan. Moet ik dat persé aankondigien aan het eind van het oude jaar ? Of het begin van het nieuwe jaar ? Nee,want ik weet immers niet wat op mijn pad komt wat invloed op ”mijn voornemens” zou kunnen hebben,daarom zeg ik meestal van mijn kant uit ik zie wel wat morgen brengt ;-)

Doen jullie wel aan goede voornemens ? En wat is jullie motivatie dat aan het einde of aan het begin van oude /nieuwe jaar te beginnen ?

Afbeelding

 

About these ads