Vandaag was het tijd om weer een paar boodschappen te doen. Normaal is Ger degene die het gaat halen heb zelf een hekel aan inkopen doen en ja ook kleding shoppen . Echter hij was bezig de laurier struik bij te snoeien op de camping en eigenlijk had ik vandaag wel zin om even wat lekkers boodschappen te halen ;-)

Ik rij hier de camping af naar rechts en zie links een vrouw met de auto geparkeerd in de berm en nig een stukje verder een hond in paniek de auen in “de weg er langs rijden ze dikwijls 100 km “, dus ik schrok heb een paar meter verder mijn auto veilig aan de kant gezet en liep richting vrouw, ook zei was niet de eigenaresse van de hond en we zagen het dier niet meer, in de tussentijd kwam de eigenaar met zijn auto en was natuurlijk van streek of wij een hond hadden gezien wat we dus konden beamen. De vrouw had de politie ingelicht ivm de drukke straat en wat mogelijk kon gebeuren….

De man zei dat de hond Maja heette en hij terug reed naar hun vakantiehuis in de buurt in de hoop dat hij terug was gerend…zelf gaf ik aan nog een zijweg van de auen in te lopen om te kijken of Maja daar ergens was, de vrouw bleef aan de grootte weg staan om haar daar eventueel op te vangen.

Ik liep in het weggetje en bleef maar Maja roepen maar geen geruis geen teken nog een paar keer heen en weer gelopen net toen ik weer richting grootte weg liep en het baasje op me toekwam draaide ik me om om aan te geven dat ik daar was geweest maar geen Maja…..met dat ik dat zei kwam ze wat een heerlijk gevoel daar was Maja veilig en wel weer bij haar baasje.

Ik heb nog nooit zo graag boodschappen gedaan met een Happy End :-D

image

About these ads