Ik ben een vrouw van 43 jaar,ik hou van kamperen,haken,lezen,muziek,breien,twiiter,facebook, wandelen,fietsen met men hondjes op pad gaan en natuurlijk mijn lieve partner we zijn 19 jaar samen en hebben al veel gedeeld,we doen bijna alles samen behalve het bloggen ;)Ik probeer het hier eens uit op wordpress maar ik ben ook zo kortdaad dat als het allemaal ingekleed word in een ingewikkeld jasje ik er ook zo weer opstap,oplossingen zijn soms zo simpel maar worden te verdekt omschreven en daar houd ik niet van.

Korte aanvulling: ik ben hier begonnen voor te schrijven wat me bezighoud,ik houd van grappige,serieuze,stoute en een kritieke noot.
Ik ben niet de wijsheid zelf,maar laat me ook niks wijs maken laat staan aanpraten of aan schrijven, hou niet van andere te beleren hou er ook niet van om beleerd te worden.

Waar ik wel van houd is als jij me eerlijk je mening zegt oprecht en niet verdekt, niet schuilen achter je rugzakje want die heb ik ook, doe dan toch eerst denken dan doen,blijft alles voor ieder ontspannen en kan ieder doen wat die wilt doen.

Ik ben ook niet hier om hoge statistieken te score, of om bij andere de teller na te gaan kom ik bij jou dan is mijn interesse oprecht en begaan. En dat lieve blog mensen hoop ik ook van u ganse harte die even over mijn weblogje is gegaan.