Dank je wel AH Kerkrade ….

image

Vandaag was ik wéér bij AH en zoals besproken aan de telefoon na aanleiding van  het kassa incident ,ging ik dan even navragen hoe het gegaan is en ook dat ik me ook zo even wilde voorstellen dan alleen aan de telefoon .

Een teamgesprek had plaatsgevonden twee vd 3 toonde inzicht , ééntje helaas niet aangezien zij sowieso de kantjes ervan afliep heeft dit tot de druppel geleid en heeft ontslag gekregen .

AH heeft de klacht inderdaad afgehandeld als besproken ze hadden al hun excuses aangeboden aan de telefoon wat ik al héél netjes vond ,ik ben blij dat ook 2 inzicht toonde en wat ik héél lief en klantvriendelijk vind en eigenlijk niet nodig want met hun aangeboden excuus was ik al tevreden mee ,kreeg ik dat prachtige kerststuk ,AH Kerkrade dank je wel! :-)

About these ads

  • Ja heel aardig Vonnie :-)

   Eerst twijfelde ik of ik er melding van zou maken,enfin heb het dus wel gedaan en ze vroegen mij ook even om in de winkel assistent manager aan te spreken,dat deed ik dus vandaag ,nou ja ik vind dit dus echt meer als klantvriendelijk :-)

   Groetjes laura xxx

 1. Nou dat is inderdaad supermarktnetjes zeg! Daar hou je, naast een pinkassatrauma nog eens iets aan over hihi. Dat ene meisje niet. Maar daar had ze eerder aan moeten denken. Ik hoop dat ze er iets van geleerd heeft…heeft ze er tóch nog iets aan overgehouden ;-).

  Geniet maar lekker van je kersttstukje!

  • Ja dat doe ik zeker,meer als fair afgehandeld :-)

   Enne nee dat meiske houd er geen trauma aan over die al de kantjes ervan afliep,zelfs nu had ze een kans gekregen maar ze zag haar fout niet in dus dat was de druppel. Nou en wie weet ook erg geraffineerd want ze had schijnbaar geen zin en ontslag nemen is dan geen optie want dan krijg je geen uitkering,dus in die zin houd ze een uitkering eraan over een lekker lui wezen op de bank!

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s