Geplaatst in #101, In de Maatschappij, Ontspanning, Posting, schrijfuitdaging

101# Herstart

#101 een schrijfuitdaging van Plato die elke maand plaats vindt van de 15e tot de 15e eerst volgende maand. https://platoonline.wordpress.com/2023/03/13/101-maart-2023/

2023 we zijn alweer 3 jaar verder, 3 jaar is het inmiddels geleden toen het begin van het einde inzette. We waren als ondernemer getroffen door allerhande regels en lockdowns. Rekeningen stapelden zich op , inkomsten daalde in een rap tempo. Dat terwijl de blauwe brieven van de Staat binnen bleven komen. Huwelijk strandde en een burn-out lag op de loer.

Hij keek in de spiegel, trok zijn hemd aan , kamde zijn haren , trok zijn sneakers aan. Haalde diep adem en ging even in zichzelf. Dankbaar, dankbaar dat hij zijn zaak vanavond weer opend, opnieuw mensen verwennen en entertainen, eindelijk !

Auteur:

Ik kan hier veel schrijven over mij, kom gewoon kijken ,leer mij kennen en kom als blogger erbij. Dit wil ik wel hier kwijt, ik ben 53 jaar jong,gelukkig samen met Ger en onze twee hondjes Yoshi en Pippy. Toch nieuwschierig ? Come join in

20 gedachten over “101# Herstart

 1. Jah heftige tijden die in heftigheid dusdanig waren zoals niemand dat ooit had kunnen voorzien… al dan niet fictief, ik hoop voor de personen in kwestie dat alles goed is (gekomen).

   1. Fijn dat het fictief is voor jou/jullie dan!!

    Absoluut niet… en de eenzaamheid in combi met die problematiek met al het verdriet eromheen… brrrr

    Ja een deel wel, gelukkig wel

 2. Dit is een akelige herinnering want je weet: niet iedereen was in staat opnieuw te beginnen. Maar hij gelukkig wel. Hopelijk is dit dan ook het einde van het leed en kan hij weer rustig opbouwen.
  Goed stuk Laura, je laat ons denken. Je laat ons niet vergeten. En dat is goed.

   1. De afspraken kwam wel, maar je kan het haar maar 1x knippen. De verloren afspraken zijn niet te herhalen. En van producten verkoop red je het niet
    Dus als je hoort dat de lockdowns nergens goed voor waren,
    Komt dat dubbel zo hard binnen en voel je je echt genaaid

 3. Zo deze komt wel even binnen. Morgen precies drie jaar geleden overleed mijn schoonvader aan corona. En in de weken erna nog vele mensen die ik ken. In mijn dorp alleen al 18 mensen in amper 6 weken tijd terwijl er in een jaar normaal gesproken zo’n 11 mensen overlijden.
  Wat een bizar pittige tijden waren dat. Fijn dat het tij keert.

  1. Sterkte, dat is nog steeds erg vers en ook lijkt mij niet alleen erg verdrietig de hele periode maar ook met tijden frustrerend door de discussies die toen waren en ook nu nog. Zeker is het fijn dat het tij keert, het heeft ook wel veel onrust veroorzaakt mede door de verliezen wat jullie en andere hebben ervaren en hebben meegemaakt.

 4. Laura, weet jij waar V G Sterk is gebleven. Die staat aan je rechterkant met een fotootje. Dat was een leuke site met sprookjesachtige verhalen. Maar de laatste jaren komt er niks meer.

Laat een berichtje achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s